Jak mawia słynna maksyma, podróże są jedyną rzeczą, która czyni Cię bogatszym.
Naszą ambicją jest, aby w momentach przełomowych dla biznesu oraz osobistych wydarzeń wypłynęli Państwo z nami na szerokie wody odkrywając nowe, nieznane dotąd, smaki, odwiedzając niezwykłe wyspy kulinarne i w konsekwencji zasmakowali życia.
Wyjątkowe doświadczenia
Wyraża równoczesne poznanie jego poprzez uruchomienie wszystkich zmysłów (smak, zapach, wzrok, słuch).
Najwyższa jakość produktów z których są tworzone potrawy jest podana w intrygujący sposób, w stylowych przestrzeniach restauracji przy akompaniamencie specjalnie dobranej muzyki.
Ambicją naszego szefa kuchni jest przeniesienie Państwa w dotychczas nieznane przestrzenie kulinarne i doświadczenie czegoś nowego, wyjątkowego.
pasja i życie
Kuchnia to dla mnie pasja, całe moje życie. W moim domu rodzinnym wszyscy gotowali i kochali jeść. Dlatego moje dania to tradycja, potrawy regionalne i bogactwo lasu połączone z kuchnią nowoczesną, kuchniami świata i dodatkami kuchni molekularnej. Dążę do tego by dania, które tworzę były nie tylko autorskie, ale przede wszystkim smaczne.
Seweryn Grambor, Szef Kuchni
wejście w nieznane
To zasada dobierania wina do dań by jeszcze mocniej pobudzić kubki smakowe i wzmocnić doznania kulinarne. Właściwy dobór wina do potraw jest rzeczą niezwykle wymagającą, ale jej zwieńczeniem jest niezwykła przyjemność konsumpcji owocująca wejściem w dotąd nieznane przestrzenie smakowe.
W naszej restauracji możecie Państwo liczyć na dobór win do potraw zgodnie ze sztuką tego rzemiosła.
Seweryn Grambor, Szef Kuchni
Estetyczne doznania
Prawdziwa podróż kulinarna musi pobudzać wszystkie zmysły. Dopełnieniem smaku i zapachu jest wygląd potrawy i otoczenia w jakim jest podana. Dlatego też szczególną wagę przywiązujemy do estetycznych doznań, które wywołują przestrzenie Synestezji Smaku.
Wspólnie z artystami i malarzami zaprojektowaliśmy jej wnętrza tak, aby kosztując naszych dań poczuli się Państwo wyjątkowo, odkrywając nowe horyzonty.