17 sierpnia 2021 hg_kasia Menu MENU JESIEŃ – ZIMA 2022/2023 PRZYSTAWKI Twaróg z nerkowca śliwka / marynowana rzodkiew / chips warzywny 27 PLN Tatar z dojrzewającej wołowiny wędzony dym dębowy / grzyby shimei / żółtko 49 PLN Carpaccio z polędwicy wołowej świeża rukola / kapary / płatki parmezanu / balsamico 49 PLN ZUPY Rosół grzybowy marynowane szparagi/ lane kluski/ natka pietruszki 21 PLN Krem z pieczonego czosnku emulsja tymiankowa / bagietka 21 PLN Krem ze szczawiu boczek / jajko poche 21 PLN SAŁATKI Filet z kurczaka ziołowa sałata / wędzony ser / ogórek / pomidorki koktajlowe / pestki dyni / bagietka 38 PLN Krewetki w emulsji maślanej mus z mango / liczi w tempurze / parmezan / bagietka 44 PLN DANIA GŁÓWNE Burger z grillowanym hallumi młody szpinak / mango / konfitura z czarnego bzu / awokado / frytki stekowe 39 PLN Pierś z kurczaka supreme puree maślane / sos śliwka-boczek /bób/ piana grzybowa 39 PLN Poliki wieprzowe chałka / puree z buraka i malin / marynowany burak 59 PLN Burger z jelenia prażona cebula / konfitura z żurawiny / oscypek / pieczony burak / frytki stekowe 49 PLN Wątróbka z indyka puree z pieczonych ziemniaków/ wiśnie/ podgrzybek/ wiśniówka 46 PLN Stek z polędwicy wołowej sos Jack Daniel`s / ziemniaki / salsa pomidorowa 105 PLN RYBY I OWOCE MORZA Papardelle z łososiem koper / cytryna / parmezan 42 PLN Sandacz ragout z z zielonych warzyw/ risotto/ sepia 60 PLN MENU DZIECIĘCE Zupa pomidorowa z makaronem 14 PLN Nuggetsy z kurczaka z frytkami ketchup / surówka z marchewki 29 PLN DESERY Szarlotka na ciepło lody waniliowe 24 PLN Owoce leśne jeżyna/malina/jagoda/ biała czekolada/ bita śmietana 29 PLN Eton mess kruszona beza / maliny / truskawki / bita śmietana / świeża mięta 25 PLN Catering Wielkanoc 2023 Sprawdz Menu Cateringu Wielkanocnego MENU PDF - PL MENU PDF - ENG